Ponovo u centru pažnje

Niko kao Mike Dean: Iskoristio sprej za prekid, a onda odmah svirao kraj utakmice

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja sinoć su pred svojim navijačima pobijedili Leicester sa 1:0 i vratili se na prvo mjesto Premiershipa.

City je uspio uz dosta muke da dođe do veoma važna pobjede u borbi za prvaka Engleske, te će u posljednjem kolu imati sve u svojim rukama. U slučaju pobjede City će odbraniti titulu, dok se u Liverpoolu nadaju čudu i kiksu Građana.

Sinoćnji meč protiv Leicestera sudio je iskusni Mike Dean koji je odradio veoma dobar posao. No, utakmica ne može proći bez nekog njegovog nevjerovatnog poteza, a tako je bilo i sinoć.

Naime, u samom finišu Dean je svirao faul za City i zatim izvadio sprej kako bi označio mjesto prekršaja, te udaljenost na kojem treba da bude živi zid Leicestera.

Kada je sve to uradio i potrošio pola spreja stavio je pištaljku u usta i svirao kraj utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.