Leicester predstavio dresove za novu sezonu i oduševio navijače

Adidas bez greške

Leicester predstavio dresove za novu sezonu i oduševio navijače

Endin Čaušević

Fudbaleri Leicestera sinoć su poraženi u gostima protiv Manchester Cityja (1:0) u okviru 37. kola Premiershipa.

Od Leicestera se očekivalo da dodatno "zakuha" borbu za titulu jer da su uspjeli osvojiti barem bod onda bi se šampanjac već hladio u Liverpoolu, ali ovako je City uspio da ostane prvi.

Leicester iza sebe ima solidnu sezonu, no navijači od naredne očekuju povratak u vrh. Pripreme za novu sezonu već su počele jer je Leicester predstavio danas dresove za novu sezonu.

Bivši prvak Engleske nastavio je saradnju s Adidasom koji je kreirao zaista odličan dres za Leicester u novoj sezoni, a dizajn je oduševio navijače s King Power stadiona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

LeicesterCity
najjaci dres
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti