Hrvatski trener je doveo Bayern na korak do nove titule prvaka, ali čini se da to nije dovoljno

Kovač će čini se ipak napustiti Bavarce

Salihamidžić izdao Kovača i otišao u Madrid po novog trenera Bayerna

S. Pašalić

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić doputovao je u Madrida kako bi se sastao sa bivšim trenerom Reala Julenom Lopeteguijem.

Kako prenosi Mundo Deportivo, Niko Kovač i pored toga što je na korak do osvajanja titule, broji svoje posljednje dane na klupi Bavaraca.

Salihamidžić je stigao u Madrid  kako bi provjerio iz prve ruke da li je Lopetegui zainteresovan da preuzme Bayern, iako je to izazvalo podjelu u bavarskom klubu, jer ostali imaju druge kandidate na umu.

Jedan od rijetkih koji je znao za planove sportskog direktora Bayerna je Thiago Alcantara koji je bio pod vodstvom Lopeteguija u selekciji Španije do 21 godine, ali i seniorske ekipe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Julen Lopetegui je bez ekipe otkad je u oktobru prošle godine nakon serije loših rezultata otpušten iz Real Madrida.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.