Salihamidžić "rigao vatru" nakon kiksa Bayerna: "To ćemo sigurno riješiti u četiri zida"

Osvojili samo bod kod Nurnberga

Salihamidžić "rigao vatru" nakon kiksa Bayerna: "To ćemo sigurno riješiti u četiri zida"

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna u nedjelju su još jednom neugodno iznenadili svoje navijače jer su odigrali samo 1:1 na gostovanju protiv Nurnberga.

Bavarci su odigrali jednu od najlošijih utakmica i propustili priliku da "pobjegnu" Borussiji Dortmund jer sada imaju svega dva boda prednosti pred finiš prvenstva u Bundesligi.

Nurnberg je čak mogao do pobjede jer su imali penal u 91. minuti, ali je Leibold promašio. Bayern je sve to mogao kazniti u posljednjim sekundama utakmice kada je Coman imao zicer, no nije pogodio.

Nakon meča se moglo vidjeti da vlada veliko razočaranje u ekipi Bayerna, a posebno ljut nakon ovog remija bio je sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Legendarni Braco nije uspio da sakrije svoje nezadovoljstvo nakon utakmice novim lošim rezultatom, te je za njemačke medije izjavio da su na kraju još i dobro prošli jer su odigrali očajnu utakmicu.

"Uh, pa šta da kažem? Ovo nije bila uopšte dobra utakmica od našeg tima. Ne mogu sebi da objasnim zašto se sve ovo desilo. Tu je mnogo stresa, ali obično se odlično nosimo s tim. Nismo uopšte bili u utakmici, nismo imali svježinu niti bilo kakvu akciju. Jako, jako loša utakmica", rekao je Salihamidžić i dodao.

"Imali smo šansu da sve spasimo u 95. miinuti, ali je Coman promašio. Jasno je da imamo problem i to ćemo pokušati na sve načine da riješimo interno između nas. O drugim ekipama neću da pričao uopšte".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Do kraja sezone u Bundesligi ostala su još tri kola, a Bayern je trenutno prvi i ima da boda više od Dortmunda koji je na drugom mjestu i još uvijek ima jako dobar priključak.

Bavarci u posljednja tri kola igraju protiv Hannovera, Leipziga i Frankfurta, a Dortmund igra protiv Werdera, Fortune i B. Monchengladbach.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi