Argentinac samo projurio pored novinara

Cijeli svijet je čekao šta će reći Messi, ali...

Fudbaleri Barcelone sinoć su na Anfieldu pretrpjeli veliki poraz.

Premda se očekivalo da će nakon visokih 3:0 iz prve utakmice uzvrat na Anfieldu biti samo formalnost za katalonski klub, Messi i društvo na kraju su primili četiri pogotka i oprostili se od daljeg takmičenja u Ligi šampiona.

U revanšu mnogi su podbacili, pa i kapiten Lionel Messi koji je nastavio i grozan niz. Naime, argentinski fudbaler nije zabio gol u polufinalu Lige šampiona još od sezone 2010./2011. i gostovanja na Realovom Santiago Bernabeu.

Nakon Barceloninog ispadanja upravo je Messi bio najtraženiji među novinarima. Nakon što je postalo jasno da su svi njegovi planovi pali u vodu Argentinac je djelovao shrvano u toj mjeri da gotovo nikome nije čestitao, a i u 'mix-zoni' je samo projurio pored novinara s rukama u džepovima i bez izjava.


Za razliku od Messija, hrabrosti da stane pred novinare imao je Sergio Busquets.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nemamo što reći osim da se ispričavamo svim navijačima, ponovio se Rim, za koji smo vjerovali da je bio samo loša večer", rekao je Busquets.

Podsjetimo, mrežu Barcelone u sinoćnjem porazu tresli su po dva puta Origi i Wijnaldum.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.