Zagonetna poruka Jahića

Trener Slavena zna šta se krije iza Jusufbegovićeve ostavke?

Pomalo iznenađujuće Nedim Jusufbegović dan pred utakmicu sa Slavenom odlučio je napustiti kormilo Igmana.

U posljednje vrijeme Igman je pod Jusufbegovićevim vodstvom bilježio vrlo dobre rezultate, ali na današnjem treningu ovaj bivši fudbaler Sarajeva i Željezničara je saopštio igračima da odlazi, što je izazvalo brojne upitnike.

Kao razlog takve odluke Jusufbegović je naveo "najmanju moguću razinu odnosa i komunikacije s upravom", no čini se da to nije sve, što se može zaključiti i po reakciji trenera Slavena Adnana Jahića.

"Znam ja šta je razlog, sutra ćete znati...", zagonetno je napisao Jahić na svom Facebook profilu.

Eventualnom kiksom Slaven bi došao u jaku tešku situaciju pred posljednja kola Prve lige FBiH i borba za opstanak bila bi im znatno otežana.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Šta nas čeka sutra u Živinicama i šta se krije iza Jahićeve poruke, ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.