Jahić vjeruje u opstanak: Sudbina je u našim rukama!

Slaven dočekuje Igman

Jahić vjeruje u opstanak: Sudbina je u našim rukama!

S. Mlaćo

Pred nogometašima Slavena u subotu je novi važan ispit. u Živinice stiže Igman, a domaćima igraju samo tri boda.

Eventualni kiks vjerovatno bi značio kraj nadanja da će se u Živinicam i naredne sezone igrati Prva liga Federacije.

U prošlom kolu Slaven je poražen u posljednjim sekundama kod Viteza 4:3.

"Kod 3:3 imali smo prilku da pobijedimo, a na kraju u 95. minuti primamo pogodak. Prati nas ta neka nesreća, ne možemo protiv toga. Spremna smo ekipa i slobodno ću reći da po igračkom kvalitetu ne zaslužujemo ispadanje", kaže trener Slavena Adnan Jahić za SportSport.ba.

Slaven imaju svoju računicu za opstanak u ligi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Tri utakmice igramo kod kuće, a dvije na strani. S tim da je jedna od tih domaćih utakmica drugoplasirani Olimpik. Svaka utakmica je grčevita borba za nas, tako je i za Igman, ali mi idemo na tri boda. Nema tu više kalkulacija, moramo napasti od prve minute bez obzira ko je rival. Što se tiče računice, kući moramo dobiti sve tri utakmice, a sa strane donijeti bar jedan bod. Sudbina je u našim rukama", jasan je Jahić.

Susret između Slavena i Igmana igra se sutra od 17 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi