Bavarcima je malo nedostajalo da sve riješe već u ovom kolu

Hoće li milimetarski ofsajd koštati Bayern naslova prvaka?

S. Pašalić

Bayern je u 33. kolu odigrao samo 0:0 na gostovanju kod ekipe Leipziga.

S obzirom da je Borussia Dortmun savladala na svom terenu Fortunu Dusseldorf sa 3:2, o prvaku će se odlučivati u posljednjem kolu.

Bayernu u posljednjem kolu treba bod protiv Eintrachta iz Frankfurta koji se neće predati i kojem će također trebati pobjeda u toj utakmici kako bi osigurao Ligu prvaka za narednu sezonu.

Ipak, Bayern je sve dileme mogao riješiti u utakmici protiv Leipziga, a u 50. minuti Bavarci su bili na korak od naslova kada je Goretzka postigao gol, a sudija ga je na asistenciju VAR-a poništio zbog milimetarskog ofsajda.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.