Belgijanac ima smisla za humor

De Bruyne na trenutak šokirao Guardiolu: "Ti si us*ani trener..."

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja proteklog vikenda osvojili su titulu prvaka Engleske.

U nevjerovatnoj borbi za prvaka između Cityja i Liverpoola na kraju je klub s Etihada uspio da odbrani trofej. Pep Guardiola je stigao do čak osme ligaške titule u karijeri što je zaista za svaku pohvalu.

No, jasno je da će u narednoj sezoni glavni cilj Građana biti osvajanje Lige prvaka zbog čega je klub i angažovao Guardiolu. Španski stručnjak je pokazao da je jedan od najboljih trenera na svijetu, ali od njega se očekuje iskorak u Ligi prvaka.

Guardiola ima odličan odnos sa svojim igračima, a to se pokazalo i na proslavi titule. Kevin De Bruyne je odlučio da se našali s Guardiolom i nazove ga us*anim trenerom što je na početku šokiralo Španca, ali je Belgijanac završio rečenicu na odličan način.

"Ti su us*ani trener, samo pobjeđuješ", poručio je De Bruyne Guardioli tokom proslave titule prvaka Engleske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.