Poruka je jasna

Francuz je preko noći postao neprijatelj broj jedan

Najžešća navijačka grupa Atletica poslala poruku "štakoru" Griezmannu

S. Pašalić

Antoine Griezmann bi u subotu trebao odigrati posljednju utakmicu za Atletico Madrid.

Najbolji igrač Atletica je nakon pet godina odlučio da napravi korak dalje u svojoj karijeri i trebao bi potpisati za Barcelonu.

Ipak, kao što se očekivalo, to nije naišlo na dobre reakcije navijača, a navijačka grupa Frente Atletico mu je poslala i poruku pred meč koji se igra u subotu.

Ova grupa okuplja najžešće navijače, a nekima od njih je donedavno bio zabranjen i ulazak na stadion Atletica. Članovi ove grupe su prije pet godina ubili navijača Deportiva tako što su ga pretučenog bacili u rijeku, a još nekoliko navijača su izboli nožem.

Oni su sada preko noći promijenili mišljenje o igraču koji je u posljednjih pet godina postigao 133 gola.

Nakon što je Griezmann objavio video u kojem je rekao: "Bilo je ovo pet nevjerovatnih godina, hvala vam mnogo na svemu. Nosim vas u mom srcu", uslijedio je odgovor ove navijačke grupe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Frente mu je na Twitteru odgovorio: "Nadamo se da više neće odigrati ni minute u dresu Atletico Madrida" i nakon toga označili trenera Diega Simeonea te postavili simbol miša. Poruka je jasna, oni ne žele vidjeti štakora Griezmanna u posljednjoj utakmici protiv Levantea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.