Pet evropskih velikana kojima su pod hitno potrebna pojačanja
Real Madrid je jedan od klubova koji mora izvršiti velike promjene u ekipi

Očekuje nas uzbudljiv ljetni prelazni rok

Pet evropskih velikana kojima su pod hitno potrebna pojačanja

S. Pašalić

Neki od najmoćnijih evropskih klubova će uskoro dočekati ljetni prelazni rok u kojem kreću u rekonstrukciju svojih ekipa.

Bayern Munchen

Bavarci su ove sezone zapeli u slijepoj ulici zbog velikog broja veterana koje imaju u ekipi. Čelni ljudi su već najavili kako planiraju napraviti rekonstrukciju ekipe ovog ljeta.

Franck Ribery i Arjen Robben su završili svoju eru u Bayernu, a uskoro dolazi novo doba u kojem će Bavarci pažljivo birati igrače za svoju budućnost.

Atletico Madrid

Jorgandžije nisu očekivale da će tako mnogo igrača napustiti klub uskoro i trener Diego Simeone mora hitno dovesti neka pojačanja.

Nakon odlazaka Diega Godina, Juanfrana, Filipea Luisa i Antoine Griezmanna, Atletico Madrid mora brzo reagovati.

Manchester United

Crvenim đavolima je bila potrebna rekonstrukcija već godinama, ali su vlasnici kluba odbijali da kupe idealne igrače za ekipu.

Paul Pogba bi mogao napustiti Old Trafford ovog ljeta što bi bio dodatni problem, a Unitedu uopšte nije pomoglo to što nisu izborili Ligu prvaka jer će mnogi veliki igrači upravo zbog toga odbiti da dođu na Old Trafford.

Juventus

Kupovina Cristiana Ronalda je bio samo prvi korak Juventusa, a ove sezone se pokazalo da će morati dovesti još nekoliko velikih imena ukoliko misle osvojiti Ligu prvaka.

Portugalac je navodno pristao ostati u klubu još jednu sezonu ukoliko uprava dovede pojačanja koja mu mogu pomoći u pohodu na trofeje.

Real Madrid

Zinedine Zidane već otprilike zna koje će igrače zadržati i naredne sezone, a neka velika imena će morati i napustiti španskog velikana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Eden Hazard je na korak od dolaska u Madrid, a cilj Florentina Pereza je dovede Neymara ili Kyliana Mbappea i neće odustati dok ne završi taj posao.

Kada se sve ove činjenice pogledaju, možemo reći da nas čeka ljeto puno uzbuđenja i velikih transfera.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
Po cemu je AM velikan?
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi