Da li ima istine u pisanju medija?

Zbog favorizovanja Ronalda trojica igrača Juventusa najavila odlazak!?

Edmir Škorić

Od svog dolaska, cijeli Juventus se vrtio oko Cristiana Ronalda. To je dinamika s kojom su neki igrači "nestali".

Don Balon, kojeg treba uzeti s rezervom zbog činjenice da je često objavljivao stvari koje u principu i nisu tačne, tvrdi da su trojica igrača Juventusa odlučila otići na kraju sezone zbog Ronalda.

Navodi se da su Paulo Dybala, Mario Mandžukić i Alex Sandro zatražili da odu jer su razočarani favorizovanjem Ronalda u Torinu.

Bilo je i za očekivati da će se sve vrtjeti oko Portugalca kada je u senzacionalnom transferu iz Real Madrida prešao u Juventus. Također, jasno je da se to ne dopada svima, mada niko javno nije istupio i rekao da im to smeta.

Ronaldo je došao kao neko ko bi napokon Juveu donio trofej Lige prvaka, ali ni Ronaldo nije uspio u tome. Juve je ispao od Ajaxa u četvrtfinalu, pa se tim morao zadovoljiti "samo" s naslovom prvaka Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li trojica nabrojanih na kraju otići iz Juventusa, koji svakako sprema velike promjene za novu sezonu.

Uostalom, došlo je i do promjene na klupi. Massimiliano Allegri više nije trener Stare dame, u iščekivanju smo novog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.