U Anderlechtu se nije proslavio

Žele ga po svaku cijenu: Za bivšeg bh. reprezentativca pripremili i psihologe!

A. Čaušević

Nakon neuspjele avanture u Belgiji bivši bh. reprezenativac će na ljeto tražiti novu sredinu. 

Igrač koji je svojevremeno nosio "šesticu" u nacionalnom timu naše zemlje je zimus zbog niza skandala izbačen u drugi tim Anderlechta te se praktično i ne sjeća kada je posljednji put odigrao zvanični susret.

Bez obzira što je "nestao" sa zelenih terena, rođeni Banjalučanin je uvijek dobrodošao u jedan klub. Riječ je o AEK-u.

Gazda kluba iz Atine Dimitris Melissanidis je potvrdio kako je bivši prvak Grčke zainteresovan da vrati odličnog, ali često nedisciplinovanog defanzivca u ekipu.

"Zainteresovani sm za njega. Već smo poslali ponudu i sada čekamo odgovor. Ako ne dođe okrenut ćemo se drugim rješenjima", rekao je Melissanidis koji je kazao kako će ako je potrebno angažovati i psihologa koji bi bio u službi nekadašnjeg "zločestog dečka" bh. reprezentacije.

"Za njega ću angažovati psihologe i lične pomoćnike...", rekao je Melissanidis tokom klupske večere.

Bivši bh. reprezentativac je član AEK-a bio od januara 2017. godine do juna 2018. godine. Za provedeni period u Atini postao je miljenik navijača te prvak Grčke.

Potražite više informacija na temu Super League:

U Anderlechtu su ga se zimus pokušali riješiti na sve moguće načine. Na stolu je bilo ponuda iz Ukrajine, Turske, Rumunije, ali je 29-godišnjak bio istrajan u odluci da ostaje u klubu iz Brisela.

Računajući sva takmičenja ove sezone je skupio svega 14 nastupa. Posljednji meč odigrao je krajem decembra prošle godine protiv Mouscorna. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.