Nekadašnji bh. reprezentativac jučer se pojavio na jednom od stadiona u našoj zemlji

Stigao neposredno prije meča

Nekadašnji bh. reprezentativac jučer se pojavio na jednom od stadiona u našoj zemlji

S. Mlaćo

Još uvijek nije poznato gdje će svoju karijeru nastaviti nekadašnji bh. reprezentativac. Nakon što se razišao sa Anderlechtom, defanzivac je u potrazi za angažmanom, a u posljednje vrijeme se povezuje sa grčkim AEK-om.

Nekadašnji bh. reprezentativac je ljubimac navijača AEK-a, ali problem pri realizaciji predstavljaju finansije, odnosno visina plate bh. nogometaša.

Dok čeka na novi klub, jučer je iskoristio priliku da posjeti Banjaluku i isprati meč novog-starog premijerligaša FK Borac protiv Sloge iz Gornjeg Crnjelova.

Borac je već ranije osigurao titulu prvaka, a jučer je slavio 2:1. Nekadašnji bh. reprezentativac našao se na tribinama, što su i potvrdili iz FK Borac putem zvanične stranice.

On se našao u društvu sa bratom Stojanom i sportskim direktorom FK Borac Markom Maksimovićem.

Banjalučanin je u Brisel stigao za tri miliona eura sa etiketom jednog od najboljih defanzivaca Grčke, međutim nepromišljeni potezi, kao i skandali, rezultirali su time da epizodu u slavnom belgijskom klubu okonča nakon nekoliko mjeseci.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Još od decembra je bh. fudbaler bez takmičarskog ritma, zabranjeno mu je da igra i za drugi tim kako bi održavao formu.

U karijeri je, podsjetimo, prije Anderlechta igrao za Borac iz Banja Luke, Crvenu zvezdu, Napredak, Sheriff, Krasnodar, Spartak Vladikavkaz, Elazigspor, Gaziantepspor, Sporting Gijon, Tom Tomsk i AEK.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hep333k
Kao bojkotuju mu ime a vise clanaka o njemu nego o svim reprezentativcima skupa. I princip ima cijenu - u ovom slucaju par feninga od svakog klika.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi