Tuzla City dočekuje Plave

Varešanović: Željo je izazov, želimo da na što bolji način završimo sezonu

Edmir Škorić

Tuzla City će sezonu u Premijer ligi BiH okončati utakmicom protiv Željezničara.

FK Tuzla City je obezbijedio opstanak, pa će biti rasterećen u duelu sa gostima iz Sarajeva, mada se naravno u klubu svi nadaju dobrom rezultatu.

"Želimo se od publike oprostiti dobrom partijom i pobjedom. Meč je bez značaja i zato očekujemo jednu dobru utakmicu. Željo je pravi izazov za ekipu i nadam se da će doći što više publike na stadion", rekao je trener Mirza Varešanović, dodavši:

"Cilj nam je da se iskupimo za težak poraz od Zrinjskog i da na najbolji mogući način okončamo ovu sezonu".

"Učinićemo sve da odigramo dobar meč protiv velikog protivnika. Spremni smo i nadam se da ćemo odigrati dobar meč i osvojiti bodove", kratko je kaza prvotimac Tuzle Nemanja Zlatković.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti