3

Komentari (3)

dzovani1946
Jasta moj Mirza ,a i slijedece sezone obavezno skinite gace protiv zrinjskog.
Romario 77
Da se oprostite od publike??? Pa zar City ima publiku u Tuzli, ja sam mislio da oni navijaju za Slobodu. Jedino ako si mislio na ove iz Siminog Hana
Izet
pa vidi koliko dodje navijaca na utakmice Tuzla City ,a koliko na utakmice Slobode,ja volim oba kluba posto sam ja tuzlak a ti spadas u onu skupinu navijaca Sarajeva i Zelje,gdje ti je navijacki DUH.pozdravi svaki dobar potez u igri.da si bio u Banovicima na utakmici protiv Sarajeva na svako vrijedjanje navijaca Sarajeva mi smo odgovarali aplauzom,tako da su se smirili nakon 30 minuta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.