Miguel Abreu se vraća u Portugal

Veznjak boravio na probnom radu u Željezničaru

Miguel Abreu se vraća u Portugal

Do kraja sezone Premijer lige BiH ostalo je još jedno kolo, ali u FK Željezničar su već počeli razmišljati o pojačanjima za novu sezonu.

Tako se proteklih dana nekoliko igrača pojavilo na probnom radu u Željezničaru.

Na treningu Željezničara održanom u utorak se pojavio i portugalski internacionalac Miguel Abreu.

Ovaj 25-godišnji veznjak je odigrao i prijateljski meč u kojem je prvi tim Željezničara odmjerio snage sa juniorima, ali kako nezvanično saznajemo Abreu neće potpisati ugovor sa Plavima sa Grbavice.

Naime, Abreu će se već danas vratiti u svoj rodni Portugal.

Inače, Miguel Abreu je svoju čitavu dosadašnju karijeru proveo u domovini. Igrao je za Amoru, Armacenenses, Gil Vicente i Mouru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da će Željezničar danas otputovati u Lukavac, a da će sutra odigrati utakmicu posljednjeg kola Premijer lige BiH protiv Tuzla Cityja.

Izabranici Amara Osima će trening pred utakmicu sa Tuzla Cityjem odraditi na stadionu u Devetaku.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Div iz šehera
Hahahaha jok ostace u BiH za 500 eura mjesečno
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi