Igrač Atletica je bio sjajno raspoložen prije početka prijateljske utakmice u Izraelu

Ovom dječaku ništa nije bilo jasno! Šta je to radio Diego Costa?

S. Pašalić

Utakmicama posljednjeg kola koje su se igrale prošlog vikenda završena je još jedna sezona u španskoj LaLigi.

Atletico Madrid je na kraju završio na drugom mjestu sa 11 bodova zaostatka iza Barcelone, a u posljednjem kolu ekipa Diega Simeonea je na gostovanju kod Levantea odigrala 2:2.

Samo tri dana kasnije Atletico se zaputio u Izrael gdje je odigrao prijateljsku utakmicu protiv Beitar Jerusalema.

Tim iz Madrida je izgubio rezultatom 2:1, a Diego Costa je konačno dobio priliku da zaigra u jednoj utakmici.

Španac je u utakmici protiv Barcelone koja se igrala prije mjesec i po dobio crveni karton, a nakon toga je žestoko kažnjen od rukovodstva LaLige i do kraja prvenstva nije igrao.

Priliku je dobio u prijateljskoj utakmici, ali nije imao sreće s obzirom da se već nakon 26 minuta povrijedio i morao je napustiti teren.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, Costa je prije početka utakmice bio jako dobro raspoložen pa je tako na zanimljiv način odlučio da se našali sa jednim dječakom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.