Griezmanna niko nije ponizio kao Raul Garcia: Ovaj dan će dobro zapamtiti

Ignorisao ga na oproštaju bivšeg saigrača

Griezmanna niko nije ponizio kao Raul Garcia: Ovaj dan će dobro zapamtiti

M. Šljivak

Juanfran je još jedan od fudbalera koji napušta Atletico iz Madrida.

Nakon Diega Godina i Filipea Luisa, Juanfran je još jedan član granitne odbrane koja je godinama bila prepoznatljiva, a koji je rekao zbogom Jorgandžijama.

Kada se na ovo doda odlazak Lucasa Hernandeza u Bayern i očekivani transferi Antoinea Griezmanna i Rodrija, jasno je kako će Atletico sa potpuno novom ekipom ući u novu sezonu.

Ničiji odlazak nije pogodio navijače Atletica kao što je Griezmannov. Ne mogu mu oprostiti način na koji je odlučio otići, iako je samo prije godinu dana iskazivao bezuslovnu ljubav prema klubu.

Bijes će biti još veći ako na kraju potpiše za Barcelonu, a da je izgubio poštovanje u Madridu, govori današnja scena sa oproštajne press konferencije Juanfrana.

Bivši fudbaler Atletica, a sada član Athletic Bilbaa Raul Garcia doslovno je ponizio Griezmanna. Pozdravio se sa svim fudbalerima, ali je vidljivo izbjegao Francuza.

To je još jedan dokaz da čak i oni bivši fudbaleri madridskog tima nemaju visoko mišljenje o francuskom napadaču, koji se u najgorem trenutku odlučio na odlazak iz kluba.

Griezmann je trebao biti vođa novog Atletica. Ipak, on je odlučio da karijeru nastavi negdje drugo, a vidjet ćemo gdje će na kraju završiti.

Nakon svega na Wandi Metropolitano sigurno neće biti dobro dočekan bez obzira što je pet godina igrao za Atletico.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi