Ne vole se medijski eksponirati

Manje poznate supruge bh. fudbalera: O njima se zna jako malo, ali su najveća podrška...

Iako su supruge poznatih fudbalera obično vrlo često u medijima i imaju mnogo pratilaca na društvenim mrežama te objavljivaju provokativne fotografije, takav slučaj nije sa suprugama bh. fudbalera.

O rijetko kojoj supruzi ili djevojci bh. fudbalera se bilo šta zna. To su većinom 'obične' djevojke koje se ne vole medijski eksponirati, a rijetko ih i njihovi muževi objavljuju na društvenim mrežama.

Ipak, poneka fotografija se i može naći pa vam donosimo tekst o tome kako izgledaju neke supruge bh. reprezentativaca, sadašnjih ili bivših.

1. Nicolle Begović

Nicolle je upoznala Asmira prije više od deset godina kada ju je golman Bournemoutha u jednom baru u Portmousthu izvukao iz tuče. U Asmira se, kako je kasnije priznala, zaljubila na prvi pogled i svojoj je majci odmah rekla da je upoznala čovjeka svog života, a 2011. godine su se zvanično vjenčali i plod njihove ljubavi su kćerke Taylor i Blair Rose. 

2. Emina Zukanović

Ljubav između Emine i Ervina traje još iz dana kada bh. reprezentativac nije bio poznat.

Kada je u pitanju Emina, ona je arhitektica iz Velike Kladuše, pretpostavlja se da su se upoznali u Sarajevu gdje je studirala.

Radi se o jednom od skladnijih brakova koji je iznjedrio dvoje djece, sina i kćerku.

3. Anita Ibričić

Radi se o još jednom paru koji se upoznao i krenuo u romansu veoma rano.

Anita i Senijad su skupa još od srednje škole, a par ima troje djece, kćerke Lejlu i Emu te sina Edina.

4. Sandra Lulić

Jedna od supruga bh. fudbalera koje se baš rijetko pojavljuju u javnosti je Sandra Lulić, supruga krilnog igrača Lazija i bivšeg bh. reprezentativca.

Ovaj par ima dvoje djece, kćerku Leu i sina Liana.

5. Jesicca Bešić

O privatnom životu jednog od najtemperamentnijih bh. igrača Muhameda Bešića se zna jako malo, pa samim tim i o njegovoj supruzi.

Radi se o Njemici poljskog porijekla sa kojom Bešić ima kćerke Nediju i Lejlu. Jesicca je fitness trener i vlasnica salona ljepote u Berlinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.