Navijači prizivaju Asmira Begovića: Dođi, želimo te vidjeti u dresu našeg kluba!

Gdje će bh. golman nastaviti karijeru?

Navijači prizivaju Asmira Begovića: Dođi, želimo te vidjeti u dresu našeg kluba!

Iskusni bh. golman Asmir Begović će po svemu sudeći ovog ljeta napustiti redove Bournemoutha.

Još nema pouzdanih informacija gdje bi Begović mogao nastaviti karijeru, ali špekulacija ne manjka.

Tako se u posljednje vrijeme bh. čuvar mreže počeo povezivati i sa turskim velikanom Fenerbahčeom koji će uvog ljeta tragati za velikim brojem pojačanja.

Feneru su potrebna provjerena i kvalitetna imena koja će osigurati da se istanbulskom klubu više ne ponovi užasna sezona poput ove koja je na isteku.

Tako se i Begovićevo ime pojavilo na listama potencijalnih pojačanja Fenerbahčea, a njegov "lajk" na jednoj takvoj objavi doveo je do rasplamsavanja špekulacija o mogućem transferu u redove žuto-plavih iz Istanbula.

Fanatični navijači Fenerbahčea su vrlo brzo "zagrizli" za ideju o Begovićevom dolasku, pa su počeli opsijedati njegov Instagram profil.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

New range of gloves out now! @ab1shop 👌😍

Objavu dijeli asmir1 (@asmir1)

Tako se na njegovim posljednjim objavama mogu vidjeti komentari navijača Fenerbahčea koji ga prizivaju u svoj klub.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, osim Fenerbahčea, Begović se povezuje i sa mogućim povratkom u Stoke.

Begović je upravo iz Stokea 2015. godine za 11 miliona eura prešao u Chelsea, da bi Plavce napustio dvije godine kasnije kada je i stigao u Bournemouth. Chelsea je od njegove prodaje zaradio oko 11.5 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi