Liverpool postao prvak Evrope

Najdirljivija scena sinoćnjeg finala Lige prvaka!

A. Čaušević

Po šesti put u klupskoj historiji Liverpool je na krovu Evrope. Redsi su u finalnom duelu s 2:0 pobijedili Tottenham. 

Klub s Anfielda je poveo u drugoj minuti kada je penal iskoristio Mohamed Salah, a konačan rezultat u 89. minuti postavio je Divock Origi.

Među igračima koji su najzaslužniji za ovaj uspjeh nalazi se i 63 miliona eura plaćeni Allison Becker.

Brazilski golman je briljirao tokom čitave sezone, a i sinoć je pri rezultatu 1:0 imao nekoliko veoma važnih odbrana.

Sjajni Alisson je zajedno sa svojom porodicom možda glavni akter možda i najdirljivije scene sinoćnjeg finala igranog na Wanda Metropolitanu.

Dok su ostali igrači Redsa slavili odlični čuvar mreže je na umu imao samo jedno, da bude što bliži svojoj ženi i kćerci.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oni sinoć nisu bili na tribinama jer Natalija trudna i uskoro se očekuje nova prinova u porodici.

Upravo iz tog razloga Alisson je sa zlatnom medaljom oko vrata nazvao suprugu kako bi s njom podijelio nezaboravne trenutke sreće.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.