Igrač Liverpoola podigao trofej u majici na kojoj je bila poruka tragično nastradalom Reyesu
Alberto Moreno se pojavio u majici na kojoj je bila dirljiva poruka za Reyesa

Dvije godine igrali zajedno u Sevilli

Igrač Liverpoola podigao trofej u majici na kojoj je bila poruka tragično nastradalom Reyesu

S. Pašalić

Liverpool je savladao Tottenham sa 2:0 u finalu Lige prvaka i tako osvojio naslov prvaka Evrope.

Ekipa Jurgena Kloppa je povela već u 2. minuti nakon što je Mohamed Salah sa bijele tačke postigao gol za 1:0, a Divock Origi je golom u 87. minuti riješio sve dileme oko pobjednika.

Ipak, vijest koja je tokom dana šokirala nogometni svijet je pogibija Josea Antonija Reyesa, a igrač Liverpoola Alberto Moreno je odlučio da oda počast tragično nastradalom Reyesu.

On se na dodjeli medalja pojavio sa majicom na kojoj je pisalo 'Volim te brate' i tako odao počast sunarodnjaku i bivšem saigraču s kojim je igrao dvije godine u Sevilli.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi