Liverpool je već stigao u Englesku

Sjajna atmosfera je bila u avionu na putu za Englesku

Šta su radili igrači Liverpoola u avionu sa trofejom? Salah i Henderson su bili najoriginalniji

S. Pašalić

Nogometaši Liverpoola su sinoć potpuno zasluženo stigli do naslova prvaka Evrope.

Tim Jurgena Kloppa je savladao u finalu Tottenham sa 2:0 i tako se nakon 14 godina ponovo popeo na krov Evrope.

Liverpool je cijelu sezonu igrao sjajno u Premier ligi i Ligi prvaka, a na kraju su u Engleskoj ostali bez naslova zbog jednog boda zaostatka za Manchester Cityjem.

Ipak, Redsi su uspjeli slaviti u finalu Lige prvaka i tako donijeti veliku radost svojim navijačima.

Liverpool se već vratio u Englesku gdje je u toku velika parada u kojoj se tim nalazi u autobusu koji ide ulicama grada dok ih navijači oduševljeno pozdravljaju.

Tokom leta do Engleske je bilo jako zanimljivo u avionu gdje su neki igrači na zanimljiv način iskoristili trofej Lige prvaka pa su tako neki spavali s njim, neki su pričali, a nekima je poslužio kao mjesto gdje mogu odmoriti svoje noge.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.