"Let's talk about six" - Klopp nakon meča zapjevao popularnu pjesmu

Jurgen Klopp bio je raspjevan nakon finala

"Let's talk about six" - Klopp nakon meča zapjevao popularnu pjesmu

S. Bošković

Fudbaleri Liverpoola sinoć su postali prvaci Evrope.

Redsi su u Madridu savladali Tottenham rezultatom 2:0, te se po šesti put popeli na krov Evrope.

Jedan od najzaslužnijih za ovaj sjajni podvig tima s Anfielda je Jurgen Klopp.

Karizmatični trener je uspio napokon da osvoji neki evropski trofej, a svoje sjajno raspoloženje nije krio nakon meča.

Davajući izjavu za inostrane medije Jurgen Klopp odlučio je da zapjeva, te je stihove pjesme "Let's talk about sex" promijenio u "Let's talk about six".


"Jeste li ikada vidjeli tim poput ovoga? Inače sam 20 minuta nakon utakmice polupijan, ali..."

Golovi Salaha i Origija su bili dovoljni za naslov prvaka Evrope, a Klopp je nakon nekoliko neuspjeha konačno mogao biti sretan.

"Toliko sam sretan zbog ovih momaka, zbog svih ovih ljudi i svoje porodice. Oni su patili zbog mene, zaslužili su to više nego iko", rekao je Klopp nakon utakmice.

"Jeste li ikad vidjeli da se jedna ekipa ovoliko bori bez goriva u rezervoaru? Imamo golmana s kojim se teške stvari čine laganim", dodao je Nijemac i tako pohvalio Alissona koji je imao osam odbrana u finalu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ovo je najbolja noć u našim životima kao profesionalaca. Trebalo je proći vremena i to je važno za razvoj kluba i poboljšanje. Ovaj mali uspjeh puno pomaže, sad možemo nastaviti. Vlasnici nikad ne stavljaju pritisak na nas"

"Inače sam 20 minuta nakon utakmice polupijan, ali zasad sam samo popio vodu!", zaključio je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi