Vratio se na Tušanj

Admir Smajić izabran za tim menadžera FK Sloboda! · Zvanično

Endin Čaušević, foto: Emir Dindić

Admir Smajić danas je zvanično izabran za novog tim menadžera FK Sloboda.

Kako je SportSport.ba pisao u prethodnim danima Smajić je dogovorio povratak u tuzlanski klub u kojem je bio i pred početak prošle sezone.

Smajić će ponovo obnašati funkciju tim menadžera koju je obavljao i pred početak prošle sezone. Međutim, tada se u Slobodi zadržao svega mjesec dana, te je napustio klub zbog zdravstvenih problema.

S tuzlanskim klubom dogovorio je saradnju na godinu dana, a u klubu će biti zadužen za stručni štab, odnosno šef svim ostalim trenerima.

Ovaj 55-godišnji stručnjak trenersku karijeru počeo je u švicarskom Yverdon-Sportu, a još je bio u Sionu. Nakon skoro godinu dana odlučio se vratiti u Slobodu, a s pripremama će ovaj tim startati 15. juna.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.