Sloboda danas predstavlja Smajića, Dudić odbio ponudu

Promjene na Tušnju

Sloboda danas predstavlja Smajića, Dudić odbio ponudu

Endin Čaušević

Sloboda je prije desetak dana zvanično ostala bez trenera nakon što je Zlatan Nalić dobio otkaz.

U klubu nisu bili zadovoljni rezultatima iz prošle sezone i odlučili su da se zahvale na saradnji Naliću, te potvrde da će ekipu u novoj sezoni voditi neki drugi trener.

Tuzlanski klub za danas je zakazao press konferenciju na kojoj će biti predstavljen novi trener ovog tima. No, kako smo ranije pisali novi trener Slobode će biti Admir Smajić koji je i na početku prošle sezone bio dio stručnog štaba.

Međutim, Smajić je tada zbog zdravstvenih problema napustio Slobodu nakon samo mjesec dana, no sada će dobiti novu šansu. Kako saznajemo u stručnom štabu će biti i dosadašnji trener Gradimir Crnogorac, dok ime drugog pomoćnika još uvijek nije poznato.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mjesto pomoćnika u tuzlanskom klubu ponuđeno je i Feđi Dudiću, ali je on to odbio iz razloga što se želi samostalno baviti trenerskim poslom.

Na današnjoj press konferenciji koja je zakazana za 11 sati obratit će se sportski direktor tuzlanskog tima Ademir Smajlović, podpredsjednik UO Eduard Brandalik kao i novi trener Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DeleteTheElite
Dabogda se ugasili
0 3
Terminator
Prva liga Federacije,sredina tabele
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi