FK Sloboda u ponedjeljak predstavlja novog trenera!

Ko će na klupu Tuzlaka?

FK Sloboda u ponedjeljak predstavlja novog trenera!

Sloboda je prošle sedmice zvanično ostala bez šefa struke pošto je Zlatan Nalić napustio kormilo tuzlanskog premijerligaša.

Od tada se špekuliše o imenu novog stratega Tuzlaka. Špekulacije će, međutim, prestati u ponedjeljak kada će Sloboda predstaviti novog šefa struke.

Iako javnosti još nije poznato ko će naslijediti Zlatana Nalića na klupi, očigledno su čelnici Slobode napravili svoj izbor.

"U ponedjeljak, 10. juna 2019. godine sa početkom u 11 sati u prostorijama RSD-a u Ul. Trg Stara tržnica br. 10 zakazana je konferencija za medije povodom predstavljanja novog šefa stručnog štaba FK Sloboda Tuzla.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Predstavnicima medija obratit će se sportski direktor Slobode, Ademir Smajlović, podpredsjednik UO FK Sloboda Tuzla Eduard Brandalik, a na raspolaganju za će biti i novoizabrani šef stručnog štaba", saopštili su danas iz FK Sloboda.

Podsjetimo, proteklih dana se nekoliko imena dovelo u vezu sa potencijalnim preuzimanjem kormila Slobode. Pominjali su se Edis Mulalić, Admir Smajić i Feđa Dudić, a sada ostaje da se vidi da li će baš neki od gore pomenutih stručnjaka pojaviti na press konferenciji FK Sloboda.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Edisa Mulalica im dajte - najveci seljak za najvece seljake u Europi i sire
4 2
nemozetako
Ko god bud, crmo vam se pise
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi