Nerazzurri se ne šale

Inter kvari posao Barceloni i dovodi čudo iz Francuske!

S. Grebović

Inter je ove sezone osigurao primarni cilj, a to je svakako plasman u Ligu prvaka koji su izborili tek u posljednjem kolu.

I dok iščekujemo potpis Edina Džeke za trostrukog prvaka Evrope, mediji na Apeninima donose vijest da je Inter blizu dovođenja sjajnog mladog veziste Sochauxa Luciena Agoumea.

Engleski i španski klub su navodno bili spremni da plate šest miliona eura za njegove usluge. Nerazzurri su odlučili izjednači tu ponudu, postigli su dogovor i mladi vezista je prema nekim informacijama već na putu za Milano.

On bi danas trebao da završi ljekarske preglede i parafira saradnju sa klubom do juna 2020. godine. Iako je tek napunio 17 godina u Francuskoj ga uveliko porede sa Paolom Pogbom, a u sezoni za nama u dresu Sochauxa je upisao 16 nastupa.

Bio je velika želja čelnika Barcelone, ali čini se da je ovaj tijendžer odabrao Inter kao novu destinaciju u svojoj karijeri i klub u kojem smatra da bi mogao imati najviše napretka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti