Džeko s Italijanima o utakmici, ali i mogućem transferu u Inter: Zaslužili smo više!

Govorio za Rai Sport

Džeko s Italijanima o utakmici, ali i mogućem transferu u Inter: Zaslužili smo više!

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina je nezasluženo izgubila u 4. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, sa 2:1 su poslije preokreta slavili Italijani.

Strijelac jedinog gola za Zmajeve je bio kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko koji je poslije sjajne utakmice zabio u 32. minuti.

U izjavi za Rai Sport ooslije utakmice je kazao da je remi bio najrealniji te da ostaje žal zbog poraza.

"Moj gol nije bio dovoljan jer smo zaslužili više. Mislim da je remi bio pravedniji, Italija je u drugom poluvremena bila bolja fizički", rekao je sjajni napadač te nastavio:

"Šteta jer igrajući dobro u nastavku smo mogli dati i drugi gol. Nismo uspjeli i primili smo dva lagana gola."

Nada se da će Italija i BiH izboriti plasman na EURO sljedeće godine.

"Izgubili smo u Finskoj gdje nismo igrali dobro kao danas kada smo otežali posao Italiji. Fale nam ti bodovi, ali nadamo se pobjedama u što više utakmica i da ćemo ići na Evropsko prvenstvo sa Italijom".

Zanimalo je italijanske novinare kakva je situacija oko mogućeg transfera u Inter.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ja sam još uvijek igrač Rome. Sada odoh na odmor nakon duge sezone. Počinje odmor i onda ćemo vidjeti", rekao je Džeko.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Rajvosa2019
Veceras si me prijatno iznenadio , bio si ona stara lafcina / nadam se da ces tako nastaviti za BiH / mi boljeg nemamo jarane
15 1
Mica
pusi kurac sada kadje kasno madjari finci i kosovo da ide nas nigdje mrs pedereru
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi