Stigao krilni fudbaler

Manchester United predstavio prvo pojačanje za novu sezonu · Zvanično

Manchester United je danas zvanično predstavio prvo pojačanje za novu sezonu.

Riječ je o već sada bivšem fudbaleru Swanseaja Danielu Jamesu koji ima samo 21 godinu, a na Old Trafford je stigao za 17 miliona eura.

Ovaj fudbaler važi za velikog talenta, a iza sebe je u Championshipu imao vrlo solidnu sezonu u kojoj je odigrao 33 utakmice, postigao četiri gola i dodao devet asistencija.

O se dugo vremena povezivao sa Manchester Unitedom, a na kraju je konačo došlo do potpisa ugovora. U narednim sedmicama se očekuju novi potpisi na Old Traffordu.

Tragedija u porodici novog fudbalera Uniteda: Otac nije dočekao da mu sin potpiše ugovor

Prava tragedija potresla je nedavno porodicu mladog fudbalera Swanseaja Daniela Jamesa.

Njegov otac preminuo je iznenada u 60. godini i nažalost nije dočekao da vidi sina u dresu Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

James je dogovorio prelazak u United, ali nažalost slavlje zbog potpisa je prekinuto na tužan način ovom porodičnom tragedijom.

Daniel James važi za velikog talenta velškog fudbala. Predviđa mu se velika karijera, a svojim igrama za Swansea je privukao veliku pažnju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.