Kapiten Reala staje na ludi kamen

Ramos na svadbu pozvao 500 zvanica, među njima nema Ronalda, a razlog je dobro poznat

Jedan od najboljih svjetskih defanzivaca i dugogodišnji kapiten Real Madrida Sergio Ramos ove subote se konačno ženi.

Kažemo konačno jer je Ramos sa djevjokom Pilar Rubio u vezi još od 2012. godine i s njom ima tri sina. Ovog vikenda par je odlučio da se vjenča, a na svadbu je pozvano čak 500 zvanica.

Kako prenosi španska Marca, na istoj neće prisustvovati nekadašnji fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo kojem Ramos i dan danas nije oprostio što je napustio Kraljeve i otišao u Juventus prošlog ljeta. Marca prenosi kako njih dvojica od tada nisu u najboljim odnosima pa Ramos nije želio pozvati Ronalda na svadbu.

Bez obzira na to, među zvanicama će biti mnogo poznatihh fudbalera i njihovih supruga. Tako je Ramos pozvao svog nekadašnjeg kolegu iz reprezentacije Gerarda Piquea koji će doći sa svojom djevojkom Shakirom, a tu će također biti David Beckham i njegova dugogodišnja supruga Victoria.

Među gostima će također biti predsjednik Reala Florentino Perez i trener Zinedine Zidane, dok još uvijek nije poznato da li će doći nekadašnji golman ovog kluba Iker Casillas. On je pozvan, ali se ne zna u kakvom će biti zdravstvenom stanju obzirom na srčani udar koji ga je zadesio prije nekoliko sedmica.

Inače, španski mediji prenosi i to da je Ramos platio milion eura kako bi mu nakon ceremonije vjenčanja na svadbi zapjevao AC/DC.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.