Transseksualac priznao: Imao sam odnose sa igračima Reala, u jednog sam se zaljubio

Trebao/la ići na Mundijal 2014.

Transseksualac priznao: Imao sam odnose sa igračima Reala, u jednog sam se zaljubio

Španska pjevačica ili pjevač (zavisno kako gledate) Amor Romeira, dao/la je zanimljiv intervju za španski list El Espanol, a govorio/la je najviše o odnosima koje je imala sa igračima Real Madrida. 

Vijesti da neka manekenka, glumica, pjevačica ili starleta priznaje da je spavala sa popularnim fudbalerom i nije nešto na što nismo navikli, ali kada to prizna transseksualac, onda je zaista šokantno.

Amor, koja je rođena kao muškarac otkriva da je imala odnos sa više fudbalera Reala te da se u jednog zaljubila.

"Imala sam seks sa više igrača, najviše ih je bilo iz Reala. U jednog sam se čak i zaljubila. Radi se o slavnom fudbaleru. Skrivala sam naš odnos, samo dvoje mojih prijatelja je znalo za to", kaže Amor.

Ona dodaje da je trebala ići na Mundijal u Brazil kako bi podrila svog dečka, ali da je veza pukla jer je član Kraljeva bio nevjeran.

Također, smatra da nije lako biti u vezi sa slavnim fudbalerom.

"Biti supruga fudbalera je isto kao da budeš Bambijev tata. Morate biti svjesni šta sve te stvari uključuju. Tu je Šanel, život u skupocjenoj kući, ali i rogovi na glavi. S tim se treba pomiriti", rekla je pjevačica.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Aaaaaaa al u qurcu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi