Sve Balkanac do Balkanca

Inter će ubrzo samo na papiru biti italijanski klub

Edmir Škorić

Hrvatski napadač Ante Rebić preselit će se ovog ljeta u redove Intera, ukoliko sve bude "po planu i programu", čime će kolonija stranaca, prvenstveno Balkanaca u Interu biti povećana.

Rebić se povezivao s nekoliko klubova, čak i s Real Madridom, ali Calciomercato javlja da je Antonio Conte odlučio da ga kupi u svoj tim.

Rebića Inter dovodi za 40 miliona eura nakon što je Conte klubu saopštio da želi ofanzivca Eintrachta iz Frankfurta, a pored Rebića Inter planira dovesti Džeku, Barellu, Lazara...

Rebić je u Italiji igrao za Fiorentinu, a prošle sezone je zabio 10 golova uz šest asistencija u njemačkom klubu.

Bilo bi zanimljivo ako i on i Džeko dođu, a ostanu Perišić, Handanović i Brozović, pa i Vrsaljko. Nema šta, prava balkanska ekipa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ako uzmemo u obzir da su tu i Belgijanac Nainggolan, Slovak Škrinjar, Holanđanin De Vrij, Argentinci Icardi i Martinez, Brazilci Dalbert i Miranda, Portugalac Joao Mario,Španac Borja Valero itd... Inter je sve samo ne italijanski tim.

Za sada su to samo glasine, možda se čak na kraju i smanji broj Balkanaca u Interu, koji je odlučan da napadne sami vrh i da Juventus skine s trona poslije toliko godina. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.