Xkaha: Inter me nikada nije kontaktirao

Veznjak Arsenala

Xkaha: Inter me nikada nije kontaktirao

E. Škorić

Dosta se špekulacija oko budućnosti Granita Xhake, ali švicarski reprezentativac je i dalje član Arsenala.

Za Xhaku se zanima Inter i navodno je bio blizu prelaska na Giuseppe Meazzi, ali sada tvrdi da nije bilo kontakta sa klubom iz Italije.

"O tome se pisalo u novinama, ali nema istine u tome. Nikada nisam imao kontakt s Interom", poručio je Xhaka švicarskim medijima.

Mada, Švicarac je mnoge na Emiratesu zatekao kada je ranije izjavio da žeki da napravi iskorak u karijeri.

"Vrlo sam ambiciozan, želim napraviti sljedeći korak. Arsenal ne mora biti moja posljednja stanica", izjavio je Xhaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je pod vodstvom Unaia Emeryja postao jedan od ključnih igrača Arsenala, te je u nekoliko navrata bio i kapiten ovog tima.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi