Fury je nakon meča pohvalio Schwarza i pozvao ga da trenira s njim

Kralj Cigana oduševio svojim potezom

Fury prebio Schwarza, a onda otišao u njegovu svlačionicu i napravio gospodski potez

S. Pašalić

Tyson Fury je prošle noći tehničkim nokautom u drugoj rundi pobijedio Toma Schwarza.

Fury je imao lagan posao protiv Nijemca te je vrlo brzo stigao do pobjede, a nakon toga je bio vidno raspoložen te je zapjevao i pjesmu grupe Aerosmith I Dont Want Miss a Thing.

Nakon što su dva boksera napustila ring, Fury je ponovo pokazao da je i pravi sportista, ali i gospodin pa je tako otišao u svlačionicu Schwarza te je pohvalio njegovu želju za pobjedom.

Fury se prvo obratio ocu njemačkog boksera riječima: "Vaš sin je odradio sjajan posao i trebate biti ponosni".

Nakon toga se obratio i Schwarzu kojeg je pohvalio te ga je pozvao da trenira s njim:

"Došao si odlučan pobijediti i to puno znači. Vidio sam nedavno neke ljude, i po njihovom govoru tijela se vidjelo da se ne žele boriti. Ti se nisi predao. Pokušat ću te ubaciti na moj sljedeći program. Dođi trenirati sa mnom", rekao je Fury.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.