Torres je ostavio dubok trag u klubu sa Anfielda

Španac nije imao nikakve dileme

Fernando Torres otkrio ko je najbolji igrač s kojim je igrao u svojoj karijeri

S. Pašalić

Legendarni španski napadač Fernando Torres je nedavno objavio da završava svoju igračku karijeru.

Torres je igrao za Atletico Madrid, Liverpool, Chelsea, Milan, a od prošle sezone je nastupao za japanski Sagan Tosu.

Španac je tokom svoje karijere igrao sa brojnim velikim imenima u svijetu nogometa, a sada je otkrio ko je najbolji igrač s kojim je igrao.

"Uvijek kažem da je najbolji igrač s kojim sam igrao Steven Gerrard", rekao je Torres za službenu internetsku stranicu kluba.

"Otkrio sam da je on igrač koji je nadogradio moju igru. Mislim da je moj nivo ušao u drugu dimenziju kad sam bio s njim na terenu"

"Bilo je to nevjerovatnih tri i po godine igranja uz Stevena i volio bih se vratiti na te dane čak i na jednu minutu", dodao je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uvijek sam želio biti iskren i nastupati na nivou za koji mislim da bih trebao i mislim da je vrijeme kada neću moći nastupiti na nivou koji tražim, a nije daleko i ne želim stići u to vrijeme kad idem na teren i ne uživam u tome", rekao je Torres nakon što je objavio da završava karijeru.

Torres je u Liverpoolu proveo četiri godine te je odigrao 102 utakmice i postigao je 65 golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.