Klopp i Liverpool kvare Celticove planove

Borba za igrača Parisa

Klopp i Liverpool kvare Celticove planove

E. Škorić

Celtic je zainteresovan za napadača Parisa Silasa Wamangituku, ali prvak Škotske ima problem jer istog igrača želi i - Liverpool.

Liverpool i Jurgen Klopp se navodno raspituju za napadača iz francuskog drugoligaša kojeg s klupe vodi Mehmed Baždarević.

Kako je objavio Foot Marseille, Wamangituka je velika želja i Celtica i Lverpoola, ali i Benfice, koja je također poslala zvaničnu ponudu za 19-godišnjaka.

Smatra se da je vrijednost igrača oko pet miliona funti, a prošle sezone je ovog igrača lično pratio Celticov menadžer Neil Lennon.

Škotski gigant je bogat i veliki klub, ali teško može da se nosi sa Liverpoolom, a i sam igrač će naravno uvijek birati Englesku ispred Škotske za razvoj svoje karijere. D

Wamangituka je u prošloj sezoni 24 puta bio starter, osam puta je ulazio s klupe, a za Paris FC je postigao 11 pogodaka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti