Ceballos igra sjajno na Evropskom prvenstvu

Nekoliko klubova u borbi za Danija Ceballosa

Tottenham i Arsenal kreću po igrača Reala, već je poznato koliko novca moraju izdvojiti

S. Pašalić

Real Madrid je već doveo nekoliko velikih pojačanja, a sada je red da neki igrači i napuste Santiago Bernabeu.

Zinedine Zidane je već stavio do znanja nekim igračima kako ne računa na njih u narednoj sezoni, a jedan od tih igrača je i Dani Ceballos.

22-godišnji igrač Reala trenutno igra sjajno na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine i postigao je dva gola i upisao dvije asistencije u prve tri utakmice u grupi koje je odigrao u dresu Španije.

Ceballos je prošle sezone odigrao 34 utakmice u dresu Reala i postigao je 3 gola, ali je nakon dolaska Zinedinea Zidanea počeo samo u 2 od 11 posljednjih utakmica kluba iz Madrida.

Španac je na izlaznim vratima Reala, a prema pisanju engleskih medija on je jedan od prioriteta trenera Tottenhama Mauricija Pochettina i navodno je već krenula prva runda pregovora.

Tottenham nije jedini engleski klub koji želi dovesti Ceballosa pa tako i Arsenal navodno želi ući u utrku za igrača Reala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nešto ranije italijanski Milan je označio Ceballosa kao svoju primarnu metu, a Real je svim klubovima postavio cijenu za svog igrača pa tako želi dobiti 50 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.