James: Pojma nemam gdje ću igrati naredne sezone

Kolumbijac fokusiran na Copa Americu

James: Pojma nemam gdje ću igrati naredne sezone

E. Čaušević

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez ovog ljeta će sigurno još jednom promijeniti klub.

Jamesu 1. jula zvanično završava dvogodišnja posudba u Bayernu, te će se vratiti u Real Madrid nakon što je tražio od njemačkog kluba da ne otkupe njegov ugovor jer mu se očito baš nije ostajalo u Minhenu.

Već neko vrijeme se špekuliše da bi James karijeru mogao nastaviti u italijanskoj Seriji A i to u Napoliju. No, on je sinoć poručio da još uvijek ne zna ništa o budućnosti, odnosno gdje će igrati naredne sezone.

"Ne znam zaista gdje ću igrati. Sada samo mislim na Copa Americu. Moram ostati smiren i fokusiran na utakmice u dresu Kolumbije. Da li ću ići u Napoli zavisi od dogovora klubova. Ljudi u klubu rade oko toga i ja ne mogu ništa odavde da učinim", rekao je James.

Novinari su ga pitali da li je trener kraljevskog kluba Zinedine Zidane ikako pričao s Jamesom oko mogućeg ostanka ili bilo čega, a on je samo kratko odgovorio "Ne, nikad".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije