Nevjerovatan sastav Kraljeva: Ovi fudbaleri su prekriženi u Real Madridu!

Skoro svi su na transfer listi

Nevjerovatan sastav Kraljeva: Ovi fudbaleri su prekriženi u Real Madridu!

E. Čaušević

Real Madrid je spektakularno počeo ljetni prelazni rok dovođenjem nekoliko zvučnih imena, a sigurno da u tome prednjači Eden Hazard.

Kraljevski klub želi napraviti velike promjene u igračkom kadru nakon sezone u kojoj nisu osvojili gotovo ništa. Zinedine Zidane je dao do znanja da se neke stvari moraju mijenjati u ekipi koja je osvojila gotovo sve što je mogla.

Nakon nekoliko potvrđenih transfera sada su u Realu u centru pažnje jer se očekuje i prodaja igrača. Madridska Marca objavila je da klub mora zaraditi preko 300 miliona eura kako ne bi imali problema oko Finansijskog fair playja.

Na transfer listi kraljevskog kluba nalazi se preko deset fudbalera, a među njima ima zaista nekoliko zvučnih imena. Naravno, tu se najviše izdvajaju Gareth Bale, James Rodriguez, Isco, Mateo Kovačić...

Marca je objavila kako bi izgledao sastav Reala od igrača koje je Zinedine Zidane većinom prekrižio, a isti izgleda zaista impresivno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igrači koje Real želi prodati su: Keylor Navas, Nacho, Vallejo, Theo Hernandez, Lucas Vazquez, Llorente, Isco, Ceballos, Kovačić, Bale, De Tomas, Mariano, James.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi