Bh. fudbaler u Lokomotivi

Marković na Kajzerici, potpisao četverogodišnji ugovor

Dvadesetpetogodišnji defanzivac Stipo Marković nakon punih deset godina napustio je Široki Brijeg.

U plavo-bijelom dresu Marković je sakupio više od 200 nastupa i važio je za jednog od najboljih fudbalera na Pecari, međutim sada je odlučio da napusti klub i karijeru nastavi u Hrvatskoj.

Naredna stanica u njegovoj karijeri će, kao što smo jučer i pisali, biti zagrebačka Lokomotiva s kojom je potpisao četverogodišnji ugovor.

"Jutros sam obavio ljekarske preglede i potpisao četverogodišnji ugovor. Sretan sam što sam napravio iskorak u svojoj karijeri prelaskom u 1. HNL. Želim se zahvaliti Širokom Brijegu i Lokomotivi što su se brzo dogovorili oko uvjeta mog transfera", izjavio je Marković nakon što je potpisao ugovor, pa dodao:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Posebno hvala Širokom Brijegu koji mi je sve ovo omogućio. Tu sam se, ipak, afirmisao kao igrač. Na koncu veliko hvala svim trenerima i suigračima bez kojih sve ovo ne bi uspjelo", poručio je Marković.

Putem zvanične stranice i Široki Brijeg je poželio Markoviću sreću u novoj sredini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.