Josip Kvesić i NK Široki Brijeg produžili saradnju

Ostaje na Pecari

Josip Kvesić i NK Široki Brijeg produžili saradnju

E. Škorić

Lijevi bočni igrač Josip Kvesić produžio je vjernost NK Široki Brijeg na godinu dana.

Dvadesetosmogodišnji Širokobriježanin izdanak je Škole nogometa NK Široki Brijeg.

Nakon isteka juniorskog staža prešao je u redove slovačke Žiline, a prije povratka na Pecaru u januaru 2018. godine nastupao je za Varteks, Željezničar, Antalyaspor, Karsiyaku i Hajduk.

"Drago mi je što smo dogovorili nastavak suradnje. Ovo je moj klub i grad. Sljedeće sezone želimo napraviti iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Siguran sam kako uz kvalitetu koju posjedujemo to možemo i ostvariti", kazao je Kvesić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U proteklu sezonu i pol u dresu Širokog Brijega upisao je 26 nastupa i postigao tri pogotka te upisao isto toliko asistencija.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi