Lokomotiva našla još jedno pojačanje u Premijer ligi BiH

Dogovoren transfer, sutra potpis

Lokomotiva našla još jedno pojačanje u Premijer ligi BiH

Defanzivac Širokog Brijega Stipo Marković karijeru će nastaviti u susjedstvu.

U minuloj sezoni Marković je odigrao gotovo sve utakmice za "plavo-bijele", a partije koje je pružao rezultirale su i interesovanjem klubova izvan Bosne i Hercegovine, prije svih iz Hrvatske.

Na kraju se kao najkonkretnija pokazala Lokomotiva čiji su čelnici sa Širokim Brijegom postigli dogovor oko obeštećenja, a Marković će već sutra, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, potpisati ugovor.

"Karijeru ću nastaviti u Lokomotivi. Sutra bih trebao potpisati ugovor. Bilo je nekih još klubova u igri, ali odlučio sam se za HNL", kazao je Marković u izjavi za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Marković inače ima 25 godina i Široki Brijeg je jedini klub za koji je igrao u dosadašnjoj karijeri, a za njegove usluge tim s Pecare će prema nezvaničnim informacijama dobiti nešto više od 100.000 eura.

U Lokomotivu je ovog ljeta iz Premijer lige BiH otišao i Filip Arežina.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi