Slavni par uživa

Džekina supruga se još jednom pohvalila zavidnom figurom

O. Lekić

Edin Džeko zajedno sa svojom suprugom Amrom ljetni odmor provodi na hrvatskoj obali, tačnije u Dubrovniku.

Iako su iza nje tri porođaja, Amra Silajdžić-Džeko je jedna od onih žena koja se i pored toga može pohvaliti izuzetnom figurom.

Savršeno oblikovano tijelo ponajviše može zahvaliti svakodnevnom i predanom vježbanju, čime se često voli pohvaliti na svom Instagram profilu. Bivša bh. manekenka vrele ljetnje dane sa svojom porodicom provodi u Dubrovniku, odakle je novom fotografijom "počastila" svoje pratioce koji su imali samo riječi hvale na njen izgled.

Amra i Edin u sretnom su braku više od tri godine, a zajedno imaju kćerku Unu i sina Danija, dok je član porodice i Amrina kćerka Sofija iz njenog prvog braka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.