Edin i Amra u Berlinu zasjenili i mladence

Na svadbi Antonija i Laure

Edin i Amra u Berlinu zasjenili i mladence

E. Škorić

Bh. reprezentativac Edin Džeko nalazi se u Berlinu sa suprugom Amrom na vjenčanju prijatelja.

U jeku špekulacija o prelasku Džeke iz Rome u Inter, te nakon iscrpljujućih mečeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, odmor za porodicu Džeko konačno može da počne u punom sjaju.

No, prije nego se zapute na neke egzotične destinacije, napadač Rome i njegova supruga posjetili su njemačku prijestolnicu kako bi prisustvovali svadbi prijatelja.

Ipak, svojim izgledom je jedan od najpopularnijih parova na Balkanu zasjenio i mladence, a na fotografiji koju je objavila Amra izgledaju zaista sretno i nadasve jako elegantno.

View this post on Instagram

Laura&Antonio 💕#weddingday

A post shared by Amra Silajdžić Džeko (@amra_silajdzic) on

Top Komentari

Ante G.
Ja sam mislio da vi mrzite srbe, hrvate... Kada otvorim ovako neku vijest o Susicu, Dzeki, Pjanicu, kada vidim kako njih mrzite, onda je sve jasno. Sami sebe ne podnosite.
1 11
infinity2612
Nikad mi Edin nece biti jasan po pitanju koju je izabrao za zenu...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi