Zukanović "otkrio" kako izgleda Džekin nargila bar

"Skoknuo" do Dubrovnika

Zukanović "otkrio" kako izgleda Džekin nargila bar

A. Čaušević

Nekoliko slobodnih dana uoči okupljanja zakazano za petak bh. reprezentativci su iskoristili za odmor poslije naporne sezone. 

Ervin Zukanović je u posljednjem kolu Serije A sa Genoom uspio izboriti opstanak u društvu najboljih, a prije dolaska u Sarajevo "skoknuo" je do Dubrovnika.

Iskusni defanzivac je na društvnoj mreži Instagram objavio "story" kako gleda finalnu utakmicu Europa lige između Arsenala i Chelseaja.

Zukanović je okršaj Topnika i Plavaca posmatrao iz dubrovačkog nargila bara "Ritual" čiji je vlasnik Edin Džeko.

Bh. reprezentativac je vjerovatno sasvim slučajno otkrio i unutrašnjost nargila bar koji je otvoren sredinom aprila.

U ovom ugostiteljskom objekat je prilikom nedavne posjete Dubrovniku boravio i najpopularniji fudbaler današnjice Cristiano Ronaldo.

Inače, bh. reprezentativci će se okupiti sutra na Ilidži, a u Finsku će otputovati narednog četvrtka. Meč s Fincima je na programu 8. juna, a duel s Italijanima tri dana kasnije. 

Top Komentari

Rajvosa2019
Lici mi na nocni bar - javnu kucu , izvalis se momacki - drmnes koji djeki rospija u dopicnjaku ti sjedne u krilo, kad osjeti da se digla oklagija odvede te u sobicu na 1/2 sata zeganja i to je to
9 0
Emir
Kakvi su hastali? Jesu li nagodni za smrkanja??
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi