Ugvoor na tri godine

Dženis Beganović potpisao za FK Tuzla City · Zvanično

E. Škorić

Dženis Beganović je i zvanično igrač FK Tuzla City.

Ovaj nekadašnji omladinac Željezničara u redove plavih stiže iz češkog drugoligaša Znojmo kao slobodan igrač, te je potpisao ugovor na tri godine.

Riječ je o ofanzivnom veznjaku koji će dodatno pojačati konkurenciju u igri prema naprijed.

"Kada sam dobio poziv iz Tuzla Cityja nisam se puno dvoumio. Čuo sam sve najbolje o ovome klubu a u to sam se vrlo brzo i uvjerio. Nadam se da će biti puno razloga za radovanje u narednoj sezoni", kazao je Beganović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 23-godišnjak je dijete Željezničara. Najveći trenutak slave je dostigao kada se proslavio pobjednosnim golom na gostovanju kod Ferencvaroša 2015.godine u okviru Evropske lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.