Tuzla City u Švicarskoj, šta će biti sa Stojčevom?

Tuzlaci se spremaju za novu sezonu

Tuzla City u Švicarskoj, šta će biti sa Stojčevom?

S. Mlaćo

Nogomeaši Tuzle City jutros su avionom otputovali za Švicarsku, gdje će odraditi jedan dio priprema za novu sezonu.

Tuzlaci su proteklih dana vrijedno radili, odigrali i par prijateljskih utakmica, a šef struke Milenko Bošnjaković na put je poveo 25 nogometaša. To su: Azir Muminović, Nevres Fejzic, Benjamin Čalaković, Borislav Terzić, Samir Efendić, Budimir Šarčević, Nemanja Zlatković, Darick Kobie Morris, Jovo Kojić, Ermin Musić, Ivan Sesar, Adis Hadžanović, Said Husejinović, Mirsad Hasanović, Huso Karjašević, Nemanja Stjepanović, Vojo Ubiparip, Mirsad Ramić, Ajdin Nukić, Nermin Crnkić, Suad Mujić, Nikola Mitrović, Dženis Beganović, Samir Burić, Nassim Zitouni.

Na spisku nema Miloša Stojčeva koji bi lako mogao napustiti Tuzlake, a očekuje se i još neko novo ime u tuzlanskom premijerligašu do početka sezone.

Tuzlaci će se u Švicarskoj zadržati do 30. juna i tamo odigrati prijateljski duel sa Xamaxom, dok će završni dio priprema obaviti u Sloveniji.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karokovd
Stojčev je naš novi igrać i uskoro ga oćekujemo u ćeliku! Slazu se lagano kockice za narednu sezonu. ćelik do Evrope
0 8
Mostar
Gledaj Ovi seljobera po Zviceri (Berna) Do you jucer Simi Han danas nekog imeTuzla Sity Seljacine Vehabije
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi