Nassim Zitouni potpisao za FK Tuzla City

Ugovor na dvije godine

Nassim Zitouni potpisao za FK Tuzla City

E. Škorić

Svoju vjernost Tuzla Cityju potpisao je i Nassim Zitouni.

Ovaj 25-godišnji veznjak alžirskog porijekla prošao je školu francuskog Lyona. U to vrijeme bio je i U18 reprezentativac Francuske.

"Nakon što sam igrao u Francuskoj, Španiji, Portugalu, Bugarskoj i Alžiru učinila mi se BiH kao jedan novi izazov. Čuo sam sve lijepe riječi o Bosni i Hercegovini i njihovim ljudima a u to se svaki dan sve više uvjerevam. Nadam se da ću opravdati povjerenje, kazao je Zitouni.

On je trenirao proteklih sedam dana sa Plavima a struka je dala “zeleno svjetlo” kada je u pitanju njegov angažman pa je i potpisao dvogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svoj debi u plavom dresu imao je u nedjelju protiv banjalučkog Borca.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rp50
Sobzirom kakva je situacija u BiH nogometu da svi bar Azernejdzana zele da se dohvate,ovaj ili je lud ili ne zna lopte sutnuti pa je dosao kod nas,lik reprezentativac u18 Francuske i nije mogo bar trecu ligu Francuske igrati.Ovde nesto dobro nestima.
3 6
Titotejebo
Šta će vam dva ista članka grobvasjebonenormalni
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi